Realisatie zip screen Oranjewoud Heerenveen veldman screen (3)

Project Roma screens verticale zonwering Heerenveen

Bij Veldman Zonwering zijn we trots op het leveren van op maat gemaakte hoogwaardige zonweringsoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige uitstraling geeft aan deze woning.

Dit project omvat de installatie van moderne Roma screens als onderdeel van onze verticale zonwering in het pittoreske Oranjewoud in Heerenveen. We hebben zorgvuldig de unieke kenmerken van deze locatie overwogen om een op maat gemaakte oplossing te bieden die niet alleen aan de behoeften van onze klanten voldoet, maar ook harmonieert met de omgeving.

  • Showroombezoek en Advies: Ontdek de mogelijkheden in onze showroom en ontvang persoonlijk advies.

  • Op Maat Gemaakte Offerte: Ontvang een offerte op maat, volledig afgestemd op uw wensen.

  • Nauwkeurige Inmeting op Locatie: We nemen precieze metingen op uw locatie voor een perfecte pasvorm.

  • Vakkundige Installatie: Ons team zorgt voor een vlotte en vakkundige installatie bij u thuis.

Bekijk onze galerij met realisatie screens om een glimp op te vangen van dit succesvolle project. Onze zonwering combineert innovatie en stijl, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen functionaliteit en visuele aantrekkingskracht.

Waarom  Screens verticale zonwering?

  • Efficiënte Zonwering: Onze verticale zonwering biedt optimale bescherming tegen de zon, waardoor een comfortabele leefomgeving wordt gecreëerd.
  • Stijlvol Design: Het ontwerp van onze zonwering is zorgvuldig gekozen om naadloos aan te sluiten bij de architectuur van de omgeving.
  • Duurzaamheid: We streven ernaar duurzame materialen te gebruiken, wat niet alleen de levensduur van de zonwering verlengt, maar ook bijdraagt aan milieuvriendelijke oplossingen.