Buitenjaloezieën

Veldman verticale buitenjaloezieën regelen het daglicht traploos.

De traploze regelaar van zonlicht

De buitenjaloezieën van Veldman © Screens zijn ideaal om de warmte van de zon tegen te houden.

De vorming van een stilstaande luchtlaag bij het sluiten van de jaloezieën fungeert als een effectieve isolator tegen zonnewarmte. Dit draagt bij aan het verminderen van de warmteoverdracht naar het interieur van het gebouw.

Het feit dat de jaloezieën kunnen worden geopend en gesloten, en dat ze kantelbaar zijn, biedt de mogelijkheid van natuurlijke ventilatie. Dit kan helpen bij het handhaven van een gezonde en comfortabele binnenomgeving zonder afhankelijk te zijn van mechanische koelsystemen.

Het gebruik van intelligente domotica om de systemen naar behoefte van de gebruiker en het klimaat te programmeren, draagt bij aan energiebesparing. Het vermijden van onnodig gebruik van airconditioning is niet alleen kostenefficiënt, maar ook milieuvriendelijk.

De mogelijkheid om de jaloezieën aan te passen aan de behoeften van de gebruiker draagt bij aan het comfort en de bruikbaarheid van de buitenjaloezieën.

Al met al lijken deze buitenjaloezieën een veelzijdige oplossing te bieden voor het reguleren van licht, warmte en ventilatie, met een focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Veldman Raffstore van Roma

Bij een Veldman Raffstore (buitenjaloezie) van Roma zit de techniek in een aluminium geëxtrudeerde cassette. Deze stevige stabiele ronde, afgeschuinde of vierkante kast is verkrijgbaar in vele kleuren.

Roma raffstore buiten jaloezieën Verticale zonwering Veldman screens
Buiten jaloezieën Modulo S Veldman screens

Modulo S | buitenjaloezieën

Veldman Roma Modulo S is een type buitenzonweringssysteem dat ook wel bekend staat als een buitenjaloezie of een zonwerende lamel. Het wordt gebruikt in de architectuur om de hoeveelheid zonlicht en warmte die een gebouw binnenkomt te regelen. Door een aluminium profiel toe te voegen aan de bevestiging aan de bovenkant kan het gemakkelijk worden ingebouwd of op gebouwd, voordeel is dat de pakkethoogte afsluiting variabel is te aan te passen.

Bel een expert voor advies 0513 622 666 of vraag een offerte aan

Projecten

Bekijk hieronder onze projecten waarbij we met trots hoogwaardige oplossingen hebben geïmplementeerd. Elk project is een uniek verhaal van innovatie, toewijding en klanttevredenheid.

Passie, toewijding en professionaliteit

Uw vraag of  terugbelverzoek

Bij Veldman Zonwering streven we ernaar om elk verzoek met passie, toewijding en professionaliteit te behandelen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

0513 622 666