Solar zonwering

Duurzaamheid, energiebesparing en een groenere toekomst.

Duurzaam ontworpen voor energiebesparing

Bij Veldman Zonwering geloven we in duurzaamheid en energiebesparing. Onze zonwering producten zijn vervaardigd met milieuvriendelijke materialen en ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een efficiënter energieverbruik.

Roma Solar zipSCREEN.2

Voorkom UV-straling met ROMA-screens. Deze filteren tot 98% van de UV-straling ongeacht de zonnestand, en beschermen elke ruimte met weerbestendige en duurzame stoffen. Geniet van een heldere ruimte zonder concessies aan natuurlijk licht.

Roma solar zipSCREEN2 Verticale zonwering Veldman Screens
Roma solar rolluik verticale zonwering Veldman Screens

Roma Solar rolluik

Roma rolluiken worden voor het raam gemonteerd, zonder het gebouwschil te doorbreken. Dit zorgt voor minder energieverbruik, lagere milieubelasting en kosten, terwijl het binnenklimaat wordt verbeterd voor meer wooncomfort.

Coolscreen & Solar

Het klimaat warmt op en duurzame oplossingen zijn essentieel. Maak kennis met ons nieuwste Harol Coolscreen 8 Solar: een compacte, hoogwaardige oplossing voor natuurlijke koeling in elk gebouw. Goed voor gezondheid, milieu en energiebesparing. Autonoom en strak ontworpen, geniet van extra comfort dankzij de zon!

Solar coolscreen verticale zonwering Veldman Screens
Solar Screen verticale zonwering Click zip Veldman Screens

Solar Click Zip

Gibus Solar Click Zip innoveert milieuvriendelijke solar buismotoren. Ontwikkeld door Nice, Draait deze screen op groene zonne-energie zonder elektriciteitsaansluiting. Duurzaam en energiezuinig.

Solar Click Cable

Onze Click Cable schermen met solar motoren, aangedreven door zonne-energie en oplaadbaar via USB. Efficiënt, milieuvriendelijk, zonder vaste elektriciteitsaansluiting. Kies voor efficiënte en milieuvriendelijke zonwering.

Solar zonwering click cable screen

Bel een expert voor advies 0513 622 666 of vraag een offerte aan

Projecten

Bekijk hieronder onze projecten waarbij we met trots hoogwaardige oplossingen hebben geïmplementeerd. Elk project is een uniek verhaal van innovatie, toewijding en klanttevredenheid.

Passie, toewijding en professionaliteit

Uw vraag of  terugbelverzoek

Bij Veldman Zonwering streven we ernaar om elk verzoek met passie, toewijding en professionaliteit te behandelen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

0513 622 666