PVC doek

Uitgebreide lichtcontrole met SOLTIS Opaque pvc-doek

Ervaar de ongeëvenaarde voordelen van totale verduistering en optimale bescherming tegen uv-straling, warmte en licht met SOLTIS Opaque pvc-doek. Dit innovatieve lichtdichte doek biedt niet alleen een effectieve barrière tegen ongewenste zonnestralen, maar garandeert ook volledige privacy voor uw binnenruimtes. Of het nu gaat om ramen, deuren, of buitentoepassingen, SOLTIS Opaque staat paraat om een comfortabele omgeving te creëren, ongeacht de omstandigheden.

Duurzaamheid en veelzijdigheid in één

SOLTIS Opaque gaat verder dan alleen verduistering; het belichaamt duurzaamheid en veelzijdigheid in één. Deze PVC-doek oplossing is ontworpen om zowel binnen als buiten te presteren, waarbij het niet alleen de volledige controle over het licht biedt, maar ook bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het doek wordt een betrouwbare metgezel voor diverse toepassingen, van huiselijke privacy tot commerciële projecten die vragen om een uitgebalanceerde combinatie van functionaliteit en stijl.

  • Houdt 100% van de uv-straling, de warmte en het licht tegen.

  • Bestand tegen alle weersomstandigheden: Uv-straling, wind, regen.
  • Duurzaam en 100% recyclebaar.

  • Speciale kleuren.

Bekijk het assortiment aan doekkleuren

Verken het uitgebreide assortiment kleuren dat SOLTIS Opaque pvc-doek te bieden heeft. Deze verfijnde collectie kleurenopties opent de deur naar onbeperkte mogelijkheden, waardoor u de vrijheid hebt om uw ruimtes te transformeren met een perfecte balans tussen functionaliteit en visuele aantrekkingskracht.

Transparante doeken

Lichtdoorlatend en weerbestendig

Deze oplossing wordt meestal gebruikt om grotere openingen, overkappingen, buitenkamers en terrassen af te sluiten, omdat het een uitstekend zicht naar buiten biedt en tegelijkertijd beschermt tegen regen, wind en vocht.

zip tranparant Veldman Screens
pvc doeken verticale zonwering screens

Blader door een veelzijdig aanbod

Onze folder

Bekijk onze folder en laat je inspireren door het uitgebreide assortiment doeken. Van transparante elegantie tot robuuste bescherming.

Jaap Dijkstra

Wij staan voor persoonlijk contact

Onze werkwijze

We adviseren u graag over de beschikbare systemen. In een verkennend gesprek onderzoeken we samen wat voor u de beste geschikte oplossing is. Onze showroom is open op afspraak.
Advies gesprek inplannen?