Domotica

Jouw huis automatisch bedienen.

Wat is domotica?

Domotica is een samensmelting van het Latijnse woord ‘Domus’ (huis) en ‘telematica’. Domotica is een manier om meerdere apparaten in een huis op een slimme manier aan te sturen en te laten samenwerken dankzij een lokaal netwerk en een gemeenschappelijk communicatieprotocol. Een simpel voorbeeld van zo’n slimmigheid dankzij domotica: je hoeft het licht niet meer aan te doen met het lichtknopje, maar het licht springt automatisch aan als je binnenkomt. In dit geval geeft een bewegingsdetector (sensor) door aan een lamp dat hij heeft gesignaleerd dat iemand de gang binnenloopt. De lamp (actor) gaat vervolgens aan.

Veldman Somfy Tahoma box

Met Somfy’s TaHoma hebt u de volledige controle over uw woning. Vereenvoudig de bediening van rolluiken, zonwering, verlichting en alarmsystemen, waar u zich ook bevindt. Neem de regie over met de Somfy TaHoma smart home. Ontdek het gemak van geautomatiseerd wonen.

Somfy Tahoma box Veldman domotica
Somfy elektrische bediening Veldman screens domotica

Somfy elektrische bediening

Onze elektrische bedieningen zorgen voor moeiteloze controle over rolluiken, screens, terrasoverkappingen en zonweringen. Ontdek diverse functies zoals centrale bediening, handige timers en de mogelijkheid om afzonderlijke of meerdere apparaten te regelen.

Somfy motoren

Onze motoren voor rolluiken, zip screens en buitenjaloezieën zijn geavanceerd met standaard obstakeldetectie en vriesbeveiliging. Ze zorgen voor een goede doekspanning bij zonweringen.

Somfy motoren Veldman Screens domotica
Somfy sensoren domotica Veldman Screens

Somfy Sensoren

Sensoren voor regen, zon, wind of temperatuur: gebruik een sensor om je (rol)luiken, screens of zonwering automatisch te openen of sluiten en aan het weer aan te passen.

Bel een expert voor advies 0513 622 666 of vraag een offerte aan

Passie, toewijding en professionaliteit

Uw vraag of  terugbelverzoek

Bij Veldman Zonwering streven we ernaar om elk verzoek met passie, toewijding en professionaliteit te behandelen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

0513 622 666