Somfy bediening

Somfy elektrische bediening

De elektrische bediening van het vertrouwde merk Somfy, speciaal ontworpen voor het beheer van jouw zonwering. Deze slimme bedieningen bieden een scala aan functies, waaronder centrale bediening, handige timers, en de mogelijkheid om afzonderlijke of meerdere apparaten te regelen, zoals lamellen, afstelling en een intuïtieve interface. Als partner van Somfy, levert Veldman Screens hoogwaardige producten in Friesland en omliggende gebieden. Bekijk ons assortiment en profiteer van de betrouwbare kwaliteit die ons onderscheidt.

Product eigenschappen

Betrouwbare automatisering

De Somfy producten staan bekend om hun betrouwbare automatiseringstechnologie. Of het nu gaat om zonwering, rolluiken of andere systemen, de geïntegreerde automatisering zorgt voor een efficiënte werking.

Innovatieve sensor integratie

Somfy integreert innovatieve sensortechnologie in veel van zijn producten. Dit stelt de systemen in staat om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden, zoals automatische reacties op weersveranderingen of aanpassingen aan de lichtinval.

Energie-efficiënt ontwerp

Somfy hecht waarde aan energie-efficiëntie in het ontwerp van zijn producten. Dit resulteert niet alleen in kostenbesparing voor de gebruiker, maar draagt ook bij aan een meer duurzaam gebruik van elektrische systemen in huis of op kantoor.

Waarom kiezen voor elektrische bediening?

Afstandsbediening Somfy voor verticale zonwering Veldman Screens

Eén Afstandsbediening, totale controle

Vergemakkelijk je huisautomatisering door al je elektrische producten te verbinden met één handige afstandsbediening. Start je dag met het moeiteloos openen van al je elektrische zonwering met slechts één klik. Gemak en efficiëntie binnen handbereik.

Somfy elektrische zonwering Veldman Screens

Pas scènes aan aan jouw levensstijl

Personaliseer acties op diverse momenten van de dag. Eenvoudig programmeer je elektrische zonwering om elke ochtend op een vast tijdstip te openen en ’s avonds automatisch te sluiten. Gemakkelijke integratie in jouw dagelijkse routine.

Roma zipscreen 2 doekkleuren Veldman Zonwering

Automatiseer de zonwering

Onze oplossingen zijn uitgerust met slimme Somfy zonesensoren, waardoor je zonwering automatisch omhoog en omlaag gaat om je huis koel te houden tijdens warme zomerdagen. Geniet van moeiteloos comfort en een aangename leefomgeving.

Somfy bedieningen verschillende kleuren Veldman Screens

Speel met kleur

Geef een persoonlijke touch met aangepaste kleuren voor de behuizing en het frame van je afstandsbediening die perfect bij je interieur passen. Somfy denkt aan alles, inclusief het ontwerp van je bediening. Creëer stijlvolle controle die in jouw esthetiek past.

Somfy heeft wat jij zoekt

Kies de juiste oplossing die bij je behoeften past

Beheer je Smart Home producten moeiteloos op afstand. Met onze multikanaal afstandsbediening kun je verschillende slimme apparaten tegelijkertijd bedienen.

Voor automatisering en centralisatie biedt de TaHoma Smart Control de perfecte oplossing. Sluit eenvoudig je rolluiken, activeer het alarm, en schakel de verlichting uit, allemaal met één handige schakelaar. Installeer een zonesensor of windsensor aan de voorkant van je huis voor geautomatiseerde sluiting van de elektrische zonwering bij zonsondergang of winderig weer. Of pas het openen en sluiten van je zonwering aan op temperatuurschommelingen met een handige temperatuursensor.

De situo IO afstandsbediening

Somfy afstandsbediening situo Veldman Screens (3)

Design voor comfort

Ervaar het beste design met de Situo io en Situo Variation io afstandsbedieningen. De tijdloze afwerking past bij elke kamer en integreert naadloos met jouw interieur. Moderne soft-touch, onberispelijk gebruik en subtiele muursteun voor dagelijks comfort.

Somfy afstandsbediening situo Veldman Screens (2)

Eenvoudige bediening

De Situo io en Situo Variation io afstandsbedieningen zijn simpel in gebruik. Met 3 knoppen (omhoog, stop, omlaag), “my” voor favoriete posities, en handige extra functies, zoals Auto/Manu (enkel voor Situo 5 Variation io). Het innovatieve scrollwiel op de Situo Variation io maakt snelle aanpassingen gemakkelijk.

Somfy afstandsbediening situo Veldman Screens (1)

Situo variation io

Beheer uw buitenjaloezieën, screens, rolluiken, zonweringen, verlichting en terrasverwarmers met gemak. Met het handige scrollwieltje op de afstandsbediening pas je eenvoudig de kantelstand van jaloezieën en rolluiken aan, dim je de verlichting en regel je de warmte van je terrasverwarmer.

De voordelen van centrale bediening met Somfy

Smart home

Centraliseer je gemotoriseerde apparatuur met de TaHoma mobiele app en bedien alles met je smartphone, of je nu thuis of onderweg bent. Hoe handig is het om al je luiken met één druk op de knop te openen/sluiten.

Weer en temperatuursensoren

Bescherm de binnenkant van je huis automatisch tegen de zomerwarmte en de winterkou. Het is eenvoudig en gemakkelijk met ons gamma intelligente sensoren. Ben je weg? Zij zorgen voor je huis.

Passie, toewijding en professionaliteit

Uw vraag of  terugbelverzoek

Bij Veldman Zonwering streven we ernaar om elk verzoek met passie, toewijding en professionaliteit te behandelen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

0513 622 666