Framekleuren Gibus

Met zoveel opties, is het makkelijk om de perfecte combinatie te vinden die past bij jouw individuele stijl.

Gibus biedt een breed scala aan framekleuren en afwerkingen, waaronder klassieke en moderne tinten. De populaire kleuropties zijn antraciet, wit, zilver, beige en brons die er goed uitzien in elke buitenomgeving.

Afhankelijk van je smaak kun je kiezen voor mat, glanzend of metallic afwerking. Deze speciale afwerkingen geven een speciaal effect dat kan variëren van effen gekleurde ramen tot unieke accentpanelen aan de buitenzijde.

Product eigenschappen

Duurzaamheid: Gibus frames zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie, UV-straling en extreme weersomstandigheden, waardoor ze duurzaam en lang meegaan.

Weerbestendigheid: De frames zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en UV-straling.

Aantrekkelijkheid: Gibus biedt een brede selectie van framekleuren en -afwerkingen, zodat klanten hun luifel of overkapping kunnen aanpassen aan hun specifieke smaak en stijl.

Stabiliteit: De frames zijn ontworpen om de luifels en overkappingen stevig en stabiel te houden, zelfs tijdens winderige omstandigheden.

Veiligheid: De frames zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan de veiligheidsnormen en -voorschriften die van toepassing zijn op het product.

Maatwerk: De frames zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften.

Kleurintegratie van de screens

Kies de framekleur van je zip-screen. Maximale veiligheid en duurzaamheid gegarandeerd!

Blader door een veelzijdig aanbod

Onze folder

In onze folder vindt u alle dessins voor zonweringdoeken, overzichtelijk per categorie gepresenteerd. Hier kunt u de folder downloaden en in alle rust doorbladeren.

Gibus Kleurwaaier
Jaap Dijkstra

Wij staan voor persoonlijk contact

Onze werkwijze

We adviseren u graag over de beschikbare systemen. In een verkennend gesprek onderzoeken we samen wat voor u de beste geschikte oplossing is. Onze showroom is open op afspraak.
Advies gesprek inplannen?