Veldman screens sinds 1899

Wie we zijn

Veldman Screens biedt een oase van comfort en stijl in uw eigen tuin. Veldman is de specialist in zonwering & buitenkamers, we bieden een uitgebreide collectie producten die uw buitenleven nog aangenamer maken. Onze missie is om u te helpen het maximale uit uw buitenkamer te halen.

Veldman gelooft er in dat een buitenruimte een verlengstuk is van u woning en daarom belangrijk is om op een comfortabele en stijlvolle manier te gebruiken.

Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, door naar uw wensen te luisteren en op basis daarvan u het juiste advies mee te geven.

Onze producten zijn van de beste en duurzaamste materialen gemaakt speciaal voor u situatie. Bij Veldman kunt u rekenen op een product met de perfecte pasvorm en kwaliteit. Kies voor een product dat jarenlang meegaat, bescherming geeft tegen zon, regen en wind.

Al vier generaties Veldman ‘Solide en Vertrouwd’

Geschiedenis

Veldmanzonwering is een familiebedrijf opgericht in 1899 door Ane Veldman en zijn broer Sake. Het bedrijf is in de loop der jaren veranderd en uitgebreid, maar is altijd op dezelfde locatie gebleven. Oorspronkelijk was het bedrijf gericht op lappen en dekens, maar later werden hier matrassen, markiezen en zonweringen aan toegevoegd. Veldmanzonwering is tegenwoordig een specialist in overkappingen en zonweringen. Tot op de dag van vandaag is Veldmanzonwering een trots familiebedrijf.

Veldman zonwering showroom

Experts in de transformatie van buitenruimtes

Veldman Screens team

Maak kennis met de kracht achter Veldman Screens: ons dynamische team van toegewijde professionals! Met een gezamenlijke passie bundelen we onze kennis en enthousiasme om uw buitenruimte te veranderen in een stijlvolle en comfortabele oase.

Bij Veldman Screens staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Wij bieden advies op maat en ondersteuning, zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw buitenruimte.

Jaap Dijkstra

Wij staan voor persoonlijk contact

Onze werkwijze

We adviseren u graag over de beschikbare systemen. In een verkennend gesprek onderzoeken we samen wat voor u de beste geschikte oplossing is. Onze showroom is open op afspraak.
Advies gesprek inplannen?