Roma frame en lamelkleuren

Systeemkleuren uit de Roma Rolluiken Kleurencollectie

Wat betreft kleur is Roma super sterk. Met de Roma Kleurencollectie zijn er voor u 209 RAL-kleuren beschikbaar. Alle kleuren zijn beschikbaar op rolluiken in mat en een belangrijk deel ook in zijdeglans. Geëxtrudeerde rolluiken zijn tevens ook standaard in structuur en tegen meerprijs in hoog watervast.

ROMA Farb-Trend

De structuurkleuren zijn erg gewild door hun edele uitstraling. Deze worden ook veel gebruikt in de kozijnenwereld. De geleider stoppen en dopjes t.b.v. geleiders, om het rolluik netjes af te werken, zijn in deze kleuren verkrijgbaar. Er zijn een aantal merken poeders. Deze komen van de volgende voornaamste en bekendste poederproducenten: Tiger, IGP, Axalta, Akzo, Nobel en Dupont. Om zeker te zijn van dezelfde kleur moet je de kleur code weten.

Wil je helemaal op zeker gaan, zou er ook nog hetzelfde badge nummer gebruikt moeten worden. Bij Tiger liggen deze verschillen vrij dicht bij elkaar, maar er zijn merken waar dat verschil opvalt. Het verschil tussen de merken is vaak zeer groot. Een RAL-kleur aangeven is dus bijna nooit voldoende. In Nederland wordt bijna altijd op de muur gemonteerd en is de kleur keuze Ral vaak voldoende. Zodra je op een aluminium kozijn een aluminium product monteert in dezelfde kleur, zoals vaak in België gebeurt, moet de kleur perfect op elkaar afgestemd zijn.

Product eigenschappen

Kleurcollectie: Deze collectie biedt een breed scala aan kleuren voor frames, waaronder tinten zoals wit, beige en grijs, gedurfde kleuren zoals rood, blauw en groen.

Materiaal: Roma-frame en lamellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en PVC, die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen.

Maatwerk: Roma-frames en lamellen zijn beschikbaar in verschillende maten, waardoor ze op maat gemaakt kunnen worden om perfect bij uw ramen te passen.

Stijl: De Roma-collectie biedt verschillende stijlen voor frames en lamellen, waaronder traditionele en moderne designs, zodat u een stijl kunt vinden die bij uw smaak en interieur past.

Functies: Roma-frames en lamellen bieden verschillende functies, zoals verstelbare lamellen en automatische bediening, waardoor u de controle heeft over de lichtinval en privacy in uw kamer.

Garantie: Bij Roma kunt u vol vertrouwen rekenen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw frame en lamellen, ondersteund door een solide garantie die de kwaliteit van hun producten waarborgt.

De Roma Farb-Harmonie

Wanneer u de zichtbare aluminium delen aan uw gebouw afstemt op de kleuren van Farb-Harmonie, kunt u screens, rolluiken en buitenjaloezieën op elkaar afstemmen. Deze tijdloze tinten kunnen wij u aanbevelen.

Farb-Harmonie

Bij de ROMA Farb-Harmonie zijn alle zichtbare aluminium onderdelen esthetisch op het screen afgestemd. De zeven Harmonie kleuren voor kast, geleiders en onderlijst zijn standaard in vier uitvoeringen glans, mat, structuur en extra uv-bestendig leverbaar.

  • 7 x Matt glad (stndaard)

  • 7 x Matt fijne structuur.

  • 7 x Matt fijne structuur zeer weerbestendig.

  • ROMA 9016 (vergelijkbaar met RAL 9016)

  • ROMA Grijs.

  • ROMA grijs aluminiumkleurig (vergelijkbaar met RAL 9007)

  • ROMA Sarotti.

  • ROMA DB 703.

  • ROMA antracietgrijs (RAL 7016)

ROMA Farb-Trend

Hier vindt u uw gewenste kleur voor de kast, geleiders en onderlijst in 42 kleuren en vier verschillende kleuren: mat glad, mat fijne structuur en mat fijne structuur zeer weerbestendig. De uitvoeringen Matt glad en mat fijn structuur zijn beide standaard leverbaar van toonaangevende poederfabrikanten IGP en TIGER.

Jaap Dijkstra

Wij staan voor persoonlijk contact

Onze werkwijze

We adviseren u graag over de beschikbare systemen. In een verkennend gesprek onderzoeken we samen wat voor u de beste geschikte oplossing is. Onze showroom is open op afspraak.
Advies gesprek inplannen?