Rolluiken verticale wering

Energie besparen bij Veldman zonwering.

Roma Rolluiken bij Veldman Zonwering

Ontdek de veelzijdigheid van Roma rolluiken – meer dan alleen maar omhoog en omlaag gaan! Deze slimme rolluiken bieden een combinatie van verduistering, zon- en geluidswering. Ze zijn ontworpen om uw huis te beschermen tegen zomerse hitte, ongewenste inkijk, geluidsoverlast, inbraak, warmteverlies en zelfs insecten.

Met Roma rolluiken transformeert u niet alleen de sfeer in uw kamers, maar geniet u ook van dynamische designelementen voor uw gevels. Maak kennis met geautomatiseerde en stijlvolle oplossingen die zowel functioneel als esthetisch zijn!

Roma Pento & Quadro

Ontdek de Roma Rolluiken Pento | Quadro: geluidswerend en 100% verduisterend. Compacte kast in diverse kleuren, geëxtrudeerd aluminium voor stabiliteit. Veelzijdige opties voor een perfecte match.

Roma rolluiken verticale zonwering Pento en Quadro van veldman screens
Roma rolluik Trendo verticale zonwering van Veldman Screens

Roma Trendo

Roma Trendo is perfect voor schuine kozijnen. Maak kennis met verduisterende lamellen, draadloze bediening en een stijlvol aluminium design. Creëer privacy en moderniteit.

Bel een expert voor advies 0513 622 666 of vraag een offerte aan

Projecten

Bekijk hieronder onze projecten waarbij we met trots hoogwaardige oplossingen hebben geïmplementeerd. Elk project is een uniek verhaal van innovatie, toewijding en klanttevredenheid.

Passie, toewijding en professionaliteit

Uw vraag of  terugbelverzoek

Bij Veldman Zonwering streven we ernaar om elk verzoek met passie, toewijding en professionaliteit te behandelen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

0513 622 666