Soltis Veozip doek

Laat de zon binnenkomen en houd de warmte buiten

Het ultieme samenspel van stijl en functionaliteit met Soltis Veozip, een veelzijdige stof die niet alleen uw ramen en pergola verfraait, maar ook een harmonieuze balans creëert tussen het binnenkomende zonlicht en het reguleren van de binnentemperatuur. Met een rijk assortiment van maar liefst 15 kleuren biedt Soltis Veozip een ongeëvenaarde keuze, waardoor u de mogelijkheid hebt om uw leefruimte op een unieke manier te personaliseren.

Duurzaamheid en kwaliteit in elke vezel

Naast het esthetische en functionele aspect benadrukt Soltis Veozip ook duurzaamheid en kwaliteit. De stof is vervaardigd met aandacht voor detail, wat resulteert in een product dat niet alleen lang meegaat, maar ook bestand is tegen de uitdagingen van verschillende weersomstandigheden.

  • Blokkeert tot 96% van de UV-stralen.

  • Speelt in op transparantie.

  • Beschermt tegen wind.

  • Samenstelling op jute basis van voor een natuurlijk stofaspect

  • Hoge UV-kleurechtheid.

Veozip kleurencollectie

Met een palet van 15 prachtige kleuren biedt Soltis Veozip eindeloze expressiemogelijkheden om uw ruimte te personaliseren en aan te passen aan uw individuele smaak. Of u nu kiest voor een subtiele, neutrale tint of een levendige, gedurfde kleur, deze veelzijdige stof vormt de perfecte aanvulling op elke interieurstijl.

Jaap Dijkstra

Wij staan voor persoonlijk contact

Onze werkwijze

We adviseren u graag over de beschikbare systemen. In een verkennend gesprek onderzoeken we samen wat voor u de beste geschikte oplossing is. Onze showroom is open op afspraak.
Advies gesprek inplannen?