Click Cable screen

Click Cable screen

Click Cable schermen zijn een innovatieve oplossing voor zonwering die zowel stijlvol als praktisch is. Deze oprolbare schermen zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, en bieden een effectieve bescherming tegen zonlicht en warmte. De unieke voordelen van Click Cable schermen is de magnetische koppelingtechnologie. Deze technologie zorgt voor een eenvoudige installatie en bediening van de schermen.

Product eigenschappen

Eenvoudige installatie

De schermen worden bevestigd met een magneetsysteem, waardoor boren of schroeven niet nodig is.

Breed scala aan maten

Click Cable schermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u altijd de perfecte maat voor uw behoeften kunt vinden.

Hoge kwaliteit

De schermen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een duurzame oplossing voor zonwering.

Keuze uit verschillende soorten doeken

Gibus doeken click zip screen verticale zonwering Veldman Screens

Gibus doekkleuren

Wij kiezen de beste, innovatieve stoffen om de functionaliteit en technologie van onze producten te optimaliseren. Zo streven wij naar maximaal comfort en prestaties voor u.

Gibus framekleuren click zip screen verticale zonwering Veldman Screens

Gibus framekleuren

Het gebruikte aluminium voor de screens ondergaat een behandeling voor optimale hechting van de verf en weerbestendigheid. De poedercoating versterkt de bescherming en biedt diverse RAL-kleuren.

Magnetische blokkering

Altijd een strak en verzorgd scherm

Dankzij het magnetische verankeringssysteem van de voorkant wordt het doek volledig strak getrokken wanneer het screen omlaag hangt. Dit zorgt ervoor dat het scherm er strak en verzorgd uitziet, zelfs bij harde wind.

De voordelen van een strakgespannen doek:

  • Verhoogde stabiliteit: Het scherm is minder gevoelig voor windvlagen.
  • Verlengde levensduur: Het doek kreukt minder snel en gaat langer mee.
  • Betere bescherming tegen zonlicht: Het scherm blokkeert meer zonlicht.
  • Mooiere uitstraling: Het scherm ziet er strakker en verzorgder uit.

Click Cable twee verschillende varianten

Click cable verticale zonwering met kabel Veldman Screens

Met kabelgeleider

De stalen kabels van Click Cable zijn ontworpen om een moeiteloze glij ervaring te garanderen. Deze geavanceerde kabelgeleiders bieden een soepel en efficiënt traject, waardoor het gebruiksgemak en windbestendigheid van het systeem worden geoptimaliseerd.

Click cable verticale zonwering zonder kabel Veldman Screens

Zonder kabelgeleider

Voor diegenen die de voorkeur geven aan geen kabelgeleiding, biedt Click Cable ook een speciale versie zonder gebruik van stalen kabels. Deze variant staat garant voor een vrij val traject zonder enige wrijving, waardoor het systeem geschikt is voor diverse toepassingen.

Screens voor verschillende opties

Energiebesparing

Met toenemende aandacht voor milieubescherming en kostenbesparing, spelen energie-efficiëntie en comfort een cruciale rol in moderne gebouwen. Het verlagen van de binnentemperatuur met zonwering is een effectieve manier om het energieverbruik te verminderen en de leefruimte te verbeteren. Onze energiezuinige motoren, gevoed door stille 24V-motoren en zelfs zonnepanelen, dragen verder bij aan duurzaam energiebeheer.

Bescherming tegen warmte en licht

Screen bieden een uitstekende bescherming tegen hitte en licht. Door het doek van het scherm worden de UV-stralen van de zon geblokkeerd, waardoor het in huis koeler blijft en de zon geen schadelijke invloed heeft op je interieur. Bovendien voorkomt het zonnescherm verblinding door fel zonlicht, wat het comfort en de veiligheid in huis verbetert.

Automatisering voor nog meer comfort en veiligheid

Somfy tahoma smarte home bij Veldman Screens (3)

Draadloze technologie

De Tahoma geeft u volledige controle over uw huis. Bedien al uw apparatuur draadlos, eenvoudig via internet, op uw computer, smartphone of tablet.

Somfy elektrische bediening Veldman Screens

Afstandbediening

Voor je verticale zonwering: eenvoudige controle met één knop met de afstandsbediening, of wandzender. Jouw Somfy Smart Home, jouw stijl.

Somfy motoren bij Veldman Screens

Motoren

De motoren bieden geavanceerde automatiseringsmogelijkheden, waardoor je jouw verticale zonwering moeiteloos kunt integreren in jouw Smart Home-systeem.

zonnesensoor sunis wirefree io Veldman Screens sensoren

Sensoren

Stuurt de zonwering uit na overschrijding ingestelde lichtintensiteit. – Stuurt de zonwering weer naar binnen wanneer er geen lichtmeting meer is.

LED spots

Creëer sfeervolle verlichting

De LED spots zijn naadloos geïntegreerd in het onderste deel van de cassette en zorgen voor een sfeervolle verlichting op uw terras of balkon. De spots zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of wandschakelaar.

Passie, toewijding en professionaliteit

Uw vraag of  terugbelverzoek

Bij Veldman Zonwering streven we ernaar om elk verzoek met passie, toewijding en professionaliteit te behandelen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

0513 622 666