Click Zip screen

Click zip screen

De Gibus Click Zip-screens vallen op door hun modern en eenvoudig ontwerp: Een screen die subtiel kan worden geïntegreerd in woningen en bedrijven. De Click Zips bestaan uit een vierkante kast met verticale zonwering, uitgerust met geleiders, het ZIP-systeem heeft een handig veer- en kliksysteem. Hierdoor kunnen verschillende soorten doeken worden gekozen, zoals zonwerende doeken, privacydoeken en kristalheldere doeken, die praktisch en visueel passen bij de behoeften.

Deze zip screens bieden de mogelijkheid om elk type ruimte af te schermen, wat zorgt voor uitstekende bescherming tegen wind en regen. Daarnaast zijn alle versies elektrisch bedienbaar met een handig Somfy systemen, waardoor het openen en sluiten gemakkelijk geregeld kan worden.

Product eigenschappen

Aluminium geleiders

De Gibus Click zip screen is voorzien van hoogwaardige aluminium geleiders voor een robuuste structuur en soepele bediening.

Rits systeem

Het ingebouwde rits systeem garandeert een strakke doekspanning en precieze positionering, waardoor het scherm gemakkelijk te openen en sluiten is.

Magnetische sluiting

Het magnetische sluitsysteem van het screen biedt een betrouwbare vergrendeling met maximaal gebruiksgemak, waardoor het scherm veilig en eenvoudig te hanteren is.

De modellen van de Click Zip Line

Mag Lock technologie

De beste garantie van winddichtheid

Voor optimale winddichtheid bieden wij de Maglock technologie aan. Het Mag Lock-systeem is gepatenteerd en speciaal ontworpen om de verticale spanning van de plaat te optimaliseren. Aan de voorkant bevindt zich een magneet met een kracht van 100N, die inhaakt op een dubbele magneet geïntegreerd in de steun van de geleider.

Dankzij een subtiel samenspel van aantrekking en afstoting biedt dit systeem 25% meer weerstand dan bij normaal gebruik. Dit waarborgt de beste garantie voor winddichtheid.

Keuze uit verschillende soorten doeken

Gibus doeken click zip screen verticale zonwering Veldman Screens

Gibus doekkleuren

Wij kiezen de beste, innovatieve stoffen om de functionaliteit en technologie van onze producten te optimaliseren. Zo streven wij naar maximaal comfort en prestaties voor u.

Gibus framekleuren click zip screen verticale zonwering Veldman Screens

Gibus framekleuren

Het gebruikte aluminium voor de screens ondergaat een behandeling voor optimale hechting van de verf en weerbestendigheid. De poedercoating versterkt de bescherming en biedt diverse RAL-kleuren.

Transparante pvc stof click zip verticale zonwering Veldman Screens

Transparante doeken

Deze oplossing wordt vaak gebruikt voor het afsluiten van overkappingen, buitenkamers en terrassen. Het biedt een uitstekend zicht naar buiten en beschermt  tegen regen, wind en vocht.

Screens voor verschillende opties

De click zip in je terrasoverkapping

De Click Zip Naked is een veelzijdige toevoeging aan uw terrasoverkapping, waarbij functionaliteit en stijl hand in hand gaan. Dit ontwerp zorgt niet alleen voor een strakke en eigentijdse uitstraling, maar biedt ook uitstekende bescherming tegen zonlicht, regen en wind.

De ideale afscherming

De grote veelzijdigheid van de Zip komt door de stof, door verschillende stoffen te gebruiken kunnen ook verschillende resultaten worden verkregen, daarnaast zijn de doeken een belangrijke factor van energiebesparing. Door de zonnewarmte tegen te houden en woonruimtes binnen koel te houden.

Maximale prestaties met Gibus Click Zip

Doekspanning Gibus click zip screen Veldman Screens

Doekspanning

De combinatie van het ZIP-systeem en de in de geleiders geïntegreerde Mag Lock magneten waarborgt de optimale doekspanning, zowel voor bedrijfspanden als woningen.

windbestendigheid Gibus click zip Veldman Screens

Windbestendigheid

Alle modellen van de Click Zip lijn zijn getest en hebben moeiteloos de limieten van klasse 6 overschreden, wat gelijk staat aan een windsnelheid van ongeveer 100 km/u.

Magnetische blokken Gibus click zip screen Veldman Screens

Magnetische elementen

Het Click Zip screen is uitgerust met minstens twee magnetische elementen (één per geleider), die een kracht van ongeveer 30 kg vereisen voor het openen van het bevestigingspunt.

Slimme bediening met Somfy

Op afstand bedienen

De TaHoma Switch van Somfy is de eerste slimme bediening waarmee je jouw apparaten eenvoudig kunt koppelen en besturen. Een ideale oplossing voor een slim huis.

Automatisering voor nog meer comfort en veiligheid

Somfy tahoma smarte home bij Veldman Screens (3)

Draadloze technologie

De Tahoma geeft u volledige controle over uw huis. Bedien al uw apparatuur draadlos, eenvoudig via internet, op uw computer, smartphone of tablet.

Somfy elektrische bediening Veldman Screens

Afstandbediening

Voor je verticale zonwering: eenvoudige controle met één knop met de afstandsbediening, of wandzender. Jouw Somfy Smart Home, jouw stijl.

Somfy motoren bij Veldman Screens

Motoren

De motoren bieden geavanceerde automatiseringsmogelijkheden, waardoor je jouw verticale zonwering moeiteloos kunt integreren in jouw Smart Home-systeem.

zonnesensoor sunis wirefree io Veldman Screens sensoren

Sensoren

Stuurt de zonwering uit na overschrijding ingestelde lichtintensiteit. – Stuurt de zonwering weer naar binnen wanneer er geen lichtmeting meer is.

Passie, toewijding en professionaliteit

Uw vraag of  terugbelverzoek

Bij Veldman Zonwering streven we ernaar om elk verzoek met passie, toewijding en professionaliteit te behandelen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

0513 622 666