Roma ZipSCREEN2

Roma ZipSCREEN2

De ultieme zonwering met de Zipscreens 2 van Roma. Deze zonwerende screens bieden niet alleen bescherming tegen hitte en inkijk, maar zijn ook uniek in functionaliteit.

Ze laten voldoende daglicht binnen voor een natuurlijke sfeer in de kamer en bieden een helder zicht naar buiten. Roma screens vereisen weinig onderhoud en zijn weerbestendig, wat nieuwe mogelijkheden biedt om een sfeervolle woonomgeving te creëren.

Product eigenschappen

Screens voor verschillende opties

Realisatie zip-screens Roma terrasoverkapping 1

Screens in een terrasoverkapping

De veelzijdigheid van Roma screens voor jouw terrasoverkapping. Deze verticale zonwering biedt optimale bescherming tegen de zon en creëert een aangename buitenruimte. Ontworpen met aandacht voor detail, voegen Roma screens een stijlvolle en functionele oplossing toe aan jouw terraservaring. De perfecte combinatie van kwaliteit en design voor ultiem genot in alle weersomstandigheden.

Roma Zip screen 2 voor grote ramen

Screens voor grote ramen

Grote raam zonweringen, in diverse maten verkrijgbaar, omvatten verticale valschermen met cassettes in vierkante of cirkelvormige vormen, die de stof beschermen tegen de zon en de hoeveelheid licht filteren. Als een levendig schilderij, bieden de zonweringen van Veldman de ideale, instelbare bescherming tegen zonlicht en slecht weer voor grote glazen ramen. Voldoend aan de Europese norm UNI EN 13561, zijn deze zonweringen bestand tegen sterke windvlagen, met een breed scala aan modellen beschikbaar.

Modern design: Discrete stijl, diversiteit in kleuren

Roma Zipscreen 2 Framekleuren Veldman Zonwering

Roma framekleuren

Roma presenteert een uitgebreide Kleurencollectie, waarin een indrukwekkende variëteit aan framekleuren te vinden is. Met maar liefst 209 beschikbare RAL-kleuren kunt u in alle vrijheid kiezen, zodat u moeiteloos aansluit bij uw specifieke kleurvoorkeuren en de gewenste esthetiek in uw ruimte moeiteloos creëert.

Roma zipscreen 2 doekkleuren Veldman Zonwering

Roma doekcollectie

Screendoek is er in vele verschillende maten vormen en kleuren. Maar ook functioneel zijn er verschillen in screendoeken. Wij bieden screendoeken met openingsfactor 0%, 1%, 5% en 10%. Het doek kan worden uitgevoerd in de types Sergé, Soltis of VEOzip. Overige doektypes op aanvraag eventueel mogelijk.

Roma Zipscreen 2 elektrische bediening Somfy (2)

Elektrische draadloze bediening

Draadloze bediening met Somfy I.O.: flexibele wandzenders, moeiteloze integratie van extra zenders. Licht- en weersensoren eenvoudig geïntegreerd zonder bekabeling. Kies uit schakelaars, handzenders, smartphones, spraakassistenten. Opties zoals zonne-energie bij stroomuitval en reguliere schakelaars bij stroomaanwezigheid.

Roma Zip-screens: Slimme Zonwering

Roma zipscreen 2 Hitte en zon bescherming Veldman Screens

Geniet van daglicht

De Zip screens van Roma bieden de perfecte balans tussen bescherming tegen overmatige hitte en het behoud van voldoende natuurlijk daglicht, waardoor een harmonieuze sfeer ontstaat. Dankzij hun weerbestendige eigenschappen en praktisch onderhoudsvrije ontwerp, vereisen de screens geen extra inspanning. Bovendien zorgen de textielschermen ervoor dat uw kamerplanten, boeken, foto’s en meubels veilig zijn tegen schadelijke overmatige zonnestraling, ongeacht de positie van de zon, dankzij hun duurzame en weerbestendige stoffen.

Roma Zip-screen bescherming tegen UV straling Veldman Screens

UV-bescherming en Energie efficiëntie

Daarnaast heeft Roma gedacht aan thermische efficiëntie. Met de textielschermen kunt u uw energiekosten aanzienlijk verlagen, mogelijk tot wel 70%. Ze beschermen niet alleen tegen zonnestralen, maar kaatsen deze ook terug, waardoor de warmte buiten wordt gehouden en ongewenste opwarming van uw kamers wordt voorkomen. Tijdens de wintermaanden verminderen textielschermen bovendien warmteverlies naar buiten. Ervaar de voordelen van Roma textielschermen voor uw comfort en energiebesparing.

Zipscreens van ROMA

Windbestendige Oplossingen

ROMA textielschermen bieden optimale bescherming voor uw woonruimtes dankzij hun robuuste en duurzame stoffen. Het weerbestendige hightech-textiel is voorzien van een PVC-coating met pareleffect, wat garant staat voor uitstekende weerbestendigheid. Zelfs heftige hagelbuien zijn geen bedreiging voor deze uitzonderlijke stofkwaliteit.

Roma zip screen weersbeschermingen verticale zonwering
Roma zip screen verticale zonwering brochure

De sterke punten van Roma zipSCREEN.2

Onze brochure

Bekijk ons assortiment in de Roma brochure . Van framekleuren en doek opties tot elektrische bedieningsopties – alles in een overzichtelijke presentatie.