VZ 080 Zip screen

Click zip screen

Ultiem comfort op je veranda, skylight of dakraam met de Harol veranda zonwering. Onze zonwering is ontworpen om optimaal te kunnen genieten. Deze compacte kast biedt precies de juiste hoeveelheid schaduw, en de mogelijkheid om de zon volledig buiten te sluiten. Het model heeft een rits systeem waardoor het doek altijd strak gespannen blijft. De VZ 080 kan worden geleverd met een overstek waardoor er minder zonlicht op de verticale glaspartijen valt.

Product eigenschappen

Compact en stijlvol

De Harol VZ 080 onderscheidt zich door zijn compacte kast, waardoor het zonwering systeem niet alleen ruimtebesparend is, maar ook esthetisch aantrekkelijk in diverse omgevingen past.

Stabiel en efficiënt

De uitval buis van de VZ 080 strekt zich uit tot het einde van de geleiders, wat niet alleen voor stabiliteit zorgt, maar ook een strak ontwerp oplevert. Hierdoor biedt het screen betrouwbare bescherming tegen de zon met maximale efficiëntie.

Geen lichtinval, discrete elegantie

De verticale zonwering minimaliseert lichtinval tussen de geleiders en het doek, waardoor een comfortabele schaduwomgeving ontstaat. Bovendien valt de VZ 080 op door zijn opvallend discrete verschijning, wat het screen niet alleen effectief, maar ook subtiel en elegant maakt.

Unieke voordelen

VZ 080 ZIP verticale zonwering veranda Veldman Screens

Zonwering voor veranda’s

Deze stijlvolle zonwering met een strak design, is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder veranda’s. De verticale zonwering beschermd tegen hoge temperaturen, waardoor comfort en stijl samen gaan in elke ruimte van de woning.

VZ ZIP 080 verticale zonwering Veldman Screens

Optimale temperatuurregeling

Onze VZ 080 ZIP is een slank ontwerp dat ook aan de binnenkant van de woning geplaatst kan worden. Deze oplossing biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar integreert ook naadloos met het interieur van je woning.

Harol VZ 080 ZIP verticale zonwering Veldman Screens

Zip screens voor glaspartijen

Houd de warmte buiten en geniet van een comfortabele en stijlvolle leefruimte zonder overmatige hitte, een strakke uitstalling gecombineerd met duurzaamheid.

VZ 080 ZIP afmetingen

Verandazonwering tot 35 m2 met zeer compacte kast

 • Max. breedte in 1 deel: 3 meter.
 • Max. breedte gekoppeld 4 delen: 10 meter.
 • Max. uitval: 3,5 meter.
 • Max. oppervlakte: in 1 deel 10,5 m2.
 • Max. oppervlakte gekoppeld 4 delen: 35 m2.

De VZ 080 zip ook verkrijgbaar in solar uitvoering

VZ080 ZIP solar verticale zonwering Veldman Screens (1)

Werkt 100% op groene zonne-energie

De VZ080 Solar werkt op 100% groene zonne-energie dankzij het zonnepaneel en de bijhorende, krachtige batterij van 2,2 Ah. Het voordeel van zonne-energie is dat je geen energie van het net verbruikt wat resulteert in een lagere energiefactuur. Bovendien heb je 7 jaar garantie op motor, batterij en zonnepaneel!

VZ080 ZIP solar verticale zonwering Veldman Screens (3)

Strakke designoplossing op maat

De kast van de VZ080 Solar is compact en de batterij is subtiel aan de achterkant van de kast gemonteerd. De verandazonwering is beschikbaar in 300 Ral-kleuren en een ruim gamma structuurlakken. Een innovatief ZIP-systeem en een voorlijst die tot op het einde van de geleiders loopt, zorgen ervoor dat het doek zeer strak blijft zitten.

Roma Zipscreen 2 elektrische bediening Somfy (2)

Weersonafhankelijk

Met een opgeladen batterij kan je kan je je verandazonwering of skylight 2 x per dag openen en sluiten, 30 dagen lang, dit zelfs in complete duisternis. De VZ080-ZIP Solar kan met 1 deel een maximale oppervlakte overspannen van 5 m2.

Screens voor verschillende opties

Voor iedere smaak een kleur

Met meer dan 7 miljard mensen op aarde, begrijpen we dat smaken verschillen. Daarom bieden wij meer dan 300 kleuren en een uitgebreide collectie structuurlakkleuren in het Harol-gamma. Alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs. Kies de perfecte kleur voor jouw zonwering.

Je persoonlijke stijl

Sober, strak, veel licht of weinig licht? Dankzij onze ruime collectie aan hoogwaardige doeken is de keuze volledig aan jou.

Automatisering voor nog meer comfort en veiligheid

Somfy tahoma smarte home bij Veldman Screens (3)

Draadloze technologie

De Tahoma geeft u volledige controle over uw huis. Bedien al uw apparatuur draadlos, eenvoudig via internet, op uw computer, smartphone of tablet.

Somfy elektrische bediening Veldman Screens

Afstandbediening

Voor je verticale zonwering: eenvoudige controle met één knop met de afstandsbediening, of wandzender. Jouw Somfy Smart Home, jouw stijl.

Somfy motoren bij Veldman Screens

Motoren

De motoren bieden geavanceerde automatiseringsmogelijkheden, waardoor je jouw verticale zonwering moeiteloos kunt integreren in jouw Smart Home-systeem.

zonnesensoor sunis wirefree io Veldman Screens sensoren

Sensoren

Stuurt de zonwering uit na overschrijding ingestelde lichtintensiteit. – Stuurt de zonwering weer naar binnen wanneer er geen lichtmeting meer is.

Waarom veranda zonwering?

 • Optimaal genieten van de veranda, skylight of dakraam.
 • Altijd de juiste dosis schaduw.
 • Strak design met compacte kasten.
 • Volledige verduistering mogelijk.
 • Flexibele oplossing op maat voor alle soorten vlakke en hellende glasvlakken.
 • Ideaal voor grote glaspartijen.

Passie, toewijding en professionaliteit

Uw vraag of  terugbelverzoek

Bij Veldman Zonwering streven we ernaar om elk verzoek met passie, toewijding en professionaliteit te behandelen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

0513 622 666