Vz 800 Zip screen

VZ 800 ZIP screen

Zonwering vormt vandaag de dag een onmisbaar element in iedere woning. Het streven naar de perfecte combinatie van comfort, design, veiligheid en energiebesparing heeft geleid tot de ontwikkeling van de VZ800-ZIP. Deze innovatieve oplossing van het merk Harol overtreft op elk vlak de verwachtingen. De VZ800-ZIP presenteert zich nu met een nog strakkere, slankere en krachtigere uitstraling. Deze verbeterde versie van zet nieuwe standaarden en maakt een ware impact. Geniet zowel binnen als buiten van de uitzonderlijke kwaliteit en prestaties van de VZ800-ZIP.

Product eigenschappen

Strak & tijdloos design

Dit zonweringsysteem ademt een opvallend strak en tijdloos design, wat het geschikt maakt voor elke bouwstijl, van klassiek tot modern. Het innovatieve, schroefloze ontwerp legt de nadruk op minutieuze details voor een buitengewoon esthetisch resultaat.

Jarenlang stralende doeken

De volledig gesloten kast beschermt de doeken tegen weer en wind, wat resulteert in een langdurig behoud van hun frisse uitstraling.

Ultrastrakke doeken

Dit model beschikt over een ultrastrak doek met een innovatief zip systeem, inclusief een verborgen roestvrijstalen veertje in de geleiders. Dit veertje, ongevoelig voor slijtage, zorgt ervoor dat de doeken jarenlang strak gespannen blijven. Het systeem is bovendien extreem windbestendig, tot wel 140 km/uur. Ervaar de perfecte combinatie van esthetiek en duurzaamheid.

Verticale zonwering VZ800 ZIP

VZ 710 verticale zonwering Veldman Screens (1)

Volledige afscherming van het doek

Het doek sluit volledig af, waardoor een optimale bescherming tegen de zon wordt geboden en tegelijkertijd een strakke uitstraling behouden blijft.

VZ800 ZIP verticale zonwering Veldman Screens (2)

Minder zonlicht op verticale glaspartijen

De mogelijkheid tot oversteek resulteert in minder direct zonlicht op verticale glaspartijen, waardoor een aangename lichtinval wordt gecreëerd.

VZ800 ZIP verticale zonwering Veldman Screens (3)

Eenvoudig onderhoud

Vereenvoudigd onderhoud maakt het zonweringssysteem een praktische keuze, zodat je moeiteloos kunt genieten van een onberispelijke buitenomgeving.

Compacte, afgesloten kast

Minimale ruimte-eisen

Deze kast, die volledig afgesloten is, biedt niet alleen optimale bescherming tegen de wisselende elementen van Moeder Natuur, maar voegt tevens een vleugje gestroomlijnde esthetiek toe aan jouw buitenruimte. Met zorgvuldig overwogen details en een compromisloos ontwerp tilt deze compacte kast jouw buitenbeleving naar een hoger niveau, waar stijl en functionaliteit elkaar ontmoeten.

Modern design: Discrete stijl, diversiteit in kleuren

VZ verticale zonwering framekleuren verticale zonwering Veldman Screens

Voor iedere smaak een kleur

Met meer dan 7 miljard mensen op aarde, begrijpen we dat smaken verschillen. Daarom bieden wij meer dan 300 kleuren en een uitgebreide collectie structuurlakkleuren in het Harol-gamma. Alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs. Kies de perfecte kleur voor jouw zonwering.

Harol doekkleuren verticale zonwering Veldman Screens

Je persoonlijke stijl

De vele mogelijkheden met onze uitgebreide collectie aan hoogwaardige doeken, of je voorkeur nu uitgaat naar een strakke uitstraling, of je juist wilt spelen met de hoeveelheid licht in je ruimte? Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de perfecte balans vindt tussen, strakheid en de hoeveelheid licht.

Optimale zonwering met Veldman Screens

Bescherming tegen hitte

Het waarborgen van een comfortabel leefklimaat en het vermijden van kostbare airconditioningsystemen zijn cruciale overwegingen voor huiseigenaren. Veldman screens dealer van Harol, een toonaangevend merk in zonwering, begrijpt deze behoeften. De verticale zonwering, als onderdeel van het bekroonde VZ-concept, biedt deze oplossing niet alleen slimme bescherming tegen overtollige hitte, maar integreert ook naadloos met diverse architecturale stijlen.

Zonweringsoplossingen

In de wereld van zonwering staat Harol bekend om haar elegante en functionele oplossingen. De VZ800-ZIP veranda zonwering, is de grote broer van de VZ080-ZIP en biedt een veelzijdige, op maat gemaakte zonweringsoplossing. Deze oplossing, geschikt voor diverse hellende glasvlakken, kan zowel binnen als buiten worden gemonteerd. Of het nu gaat om individuele afmetingen of complete terrasoplossingen met geïntegreerde LED-verlichting en screens, de VZ800-ZIP belichaamt de elegantie en functionaliteit waar Harol om bekend staat.

De VZ collectie en afmetingen

VZ ZIP 080 verticale zonwering Veldman Screens

Veranda zonwering 800 ZIP

 • Max. Breedte in 1 deel: 5,5 meter.
 • Max. Breedte gekoppeld 4 delen: 11 meter.
 • Max. Uitval: 6 meter.
 • Max. Oppervlakte: in 1 deel 25 m².
 • Max. Oppervlakte gekoppeld 4 delen: 100 m².
VZ080 ZIP solar verticale zonwering Veldman Screens (3)

Veranda zonwering 710/720

 • Max. Breedte in 1 deel: 4,5 meter.
 • Max. Breedte gekoppeld 4 delen: 18 meter.
 • Max. Uitval: 6 meter.
 • Max. Oppervlakte: in 1 deel 18 m².
 • Max. Oppervlakte gekoppeld 4 delen: 72 m².
VZ800 ZIP verticale zonwering Veldman Screens (1)

Veranda zonwering 080 ZIP

 • Max. Breedte in 1 deel: 3 meter.
 • Max. Breedte gekoppeld 4 delen: 10 meter.
 • Max. Uitval: 3,5 meter.
 • Max. Oppervlakte: in 1 deel 10,5 m².
 • Max. Oppervlakte gekoppeld 4 delen: 35 m².

Comfort binnen handbereik

Comfort binnen handbereik met onze geavanceerde bedieningsopties. Of je nu de voorkeur geeft aan handmatige bediening of de automatisering kiest, wij bieden flexibiliteit die aansluit bij jouw behoeften. Geniet van het gemak van het regelen met een handzender, bediening via je smartphone of tablet. Daarnaast garanderen wij niet alleen gebruiksvriendelijkheid, maar ook optimale veiligheid. Onze systemen kunnen naadloos worden geïntegreerd met home domotica, waardoor je niet alleen geniet van comfort, maar ook van gemoedsrust in een slimme en veilige omgeving

Automatisering voor nog meer comfort en veiligheid

Somfy tahoma smarte home bij Veldman Screens (3)

Draadloze technologie

De Tahoma geeft u volledige controle over uw huis. Bedien al uw apparatuur draadlos, eenvoudig via internet, op uw computer, smartphone of tablet.

Somfy afstandsbediening situo Veldman Screens (3)

Afstandbediening

Voor je verticale zonwering: eenvoudige controle met één knop met de afstandsbediening, of wandzender. Jouw Somfy Smart Home, jouw stijl.

Somfy motoren bij Veldman Screens

Motoren

De motoren bieden geavanceerde automatiseringsmogelijkheden, waardoor je jouw verticale zonwering moeiteloos kunt integreren in jouw Smart Home-systeem.

zonnesensoor sunis wirefree io Veldman Screens sensoren

Sensoren

Stuurt de zonwering uit na overschrijding ingestelde lichtintensiteit. Stuurt de zonwering weer naar binnen wanneer er geen lichtmeting meer is.

Passie, toewijding en professionaliteit

Uw vraag of  terugbelverzoek

Bij Veldman Zonwering streven we ernaar om elk verzoek met passie, toewijding en professionaliteit te behandelen.

Neem contact op voor persoonlijk advies

0513 622 666