Realisatie zip screens F50 Geluidsstudio Amsterdam Veldman Screens (4)

Bij Veldman Zonwering, waar we op maat gemaakte oplossingen bieden voor hoogwaardige zonwering, speciaal ontworpen voor geluidsstudio’s in het bruisende Amsterdam. Onze expertise in de Roma verticale screens wordt weerspiegeld in projecten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een harmonieus en stijlvol tintje toevoegen aan elke studio.

Bekijk onze recente realisatie van verticale zonwering met geïntegreerde screens in een geluidsstudio in Amsterdam. Deze screens zijn niet alleen ontworpen om de zon effectief buiten te houden, maar bieden ook een geavanceerde oplossing om de lichtinval te reguleren, cruciaal voor een optimale werkomgeving in een geluidsstudio.

  • Showroombezoek en Advies: Ontdek de mogelijkheden in onze showroom en ontvang persoonlijk advies.

  • Op Maat Gemaakte Offerte: Ontvang een offerte op maat, volledig afgestemd op uw wensen.

  • Nauwkeurige Inmeting op Locatie: We nemen precieze metingen op uw locatie voor een perfecte pasvorm.

  • Vakkundige Installatie: Ons team zorgt voor een vlotte en vakkundige installatie bij u thuis.

Geluidsdemping: Bij onze realisatie hebben we speciaal aandacht besteed aan geluidsdemping. De Roma screens die we aanbieden, zijn ontworpen met materialen die geluidsoverlast van buitenaf helpen minimaliseren. Zo blijft jouw geluidsstudio een oase van rust, ideaal voor creatieve projecten.

Stijlvol Roma Ontwerp: Onze zonwering gaat verder dan praktisch gebruik. Met Roma screens geniet je niet alleen van functionele voordelen, maar ook van stijlvol design. Elk detail is doordacht, waardoor een professionele en inspirerende sfeer ontstaat in jouw geluidsstudio.

Geavanceerde Screens: De geïntegreerde Roma screens zijn uitgerust met geavanceerde technologieën. Reguleer moeiteloos de lichtinval voor de perfecte opnameomstandigheden en geniet van extra geluidsisolatie. Zo ben je verzekerd van een geïsoleerde studio, vrij van storende geluiden.

Ontdek de Mogelijkheden

Benieuwd naar de comfortabele eigenschappen en het stijlvolle design van Roma screens voor diverse locaties? Als officiële Roma dealer staan we voor u klaar, om te laten zien hoe onze zonwering bijdraagt aan een functionele en inspirerende omgeving, of het nu gaat om een geluidsstudio, kantoor, of woning.